Termeni si conditii

ODORA TRADE S.R.L.
Sat Tariceni, Comuna Sirna, Nr. 435, Judet Prahova
Cod Unic de Inregistrare: 49219101
J29/2745/04.12.2023
office@magazinuldeparfumuri.ro

Termeni și condiții generale

1. Introducere

Acești Termeni și Condiții Generale (în continuare: Termeni Generali) reglementează regulile magazinului de pe acest site implementat de compania ODORA TRADE S.R.L. în cadrul activității înregistrate a societății informaționale.
În textul următor, Furnizorul de servicii se referă la ODORA TRADE S.R.L., denumit în continuare “Noi”, “Magazinul nostru”. “Cumpărător” sau “Utilizator” înseamnă o persoană fizică care vizitează acest site, caută conținutul acestui site și / sau înregistrează sau cumpără produsele care apar pe site.

Compania ODORA TRADE S.R.L. își desfășoară activitatea în conformitate cu legislația în vigoare din Romania, aplică regulamentul juridic privind e-business în Romania, Respectarea regulilor Uniunii Europene care reglementează funcționarea societății informaționale, în special Legea comerțului electronic, Legea privind protecția consumatorilor, Legea privind relațiile obligatorii și Legea privind protecția datelor cu caracter personal, în partea în care furnizorul de servicii a aplicat anumite prevederi ale acestor regulamente în aceste Termeni și condiții generale.
În furnizorul de servicii, în conformitate cu legislația europeană, care a fost acceptată de către Uniunea Europeană, în funcționarea comerțului pe Internet și aspectul responsabilității lor, reglementările sunt aplicate în conformitate cu sediul furnizorului de servicii. În cazul unui litigiu, este competentă legea din Romania și instanța responsabilă.

Acești Termeni Generali guvernează relația dintre Furnizorul de servicii și Client în Magazinul Internet prin intermediul acestui site web și fac parte integrantă din fiecare contract de vânzare dintre Furnizor și Client.

2. În general, despre furnizorul de servicii

Furnizorul de servicii este o companie cu sediul în Sat Tariceni, Comuna Sirna, Nr. 435, Judet Prahova, înființată în conformitate cu reglementările din Romania. Pentru operațiunile de comerț electronic din Romania și publică următoarele date:

ODORA TRADE S.R.L.
Sat Tariceni, Comuna Sirna, Nr. 435, Judet Prahova
Cod Unic de Inregistrare: 42322435
J29/402/26.02.2020
office@magazinuldeparfumuri.ro

3. Accesul la informații despre produse, ambalaje și prețuri

Prin accesarea sistemului Internet Store, clientului i se oferă o gamă completă de produse, grupate pe tipuri de produse. Alături de fiecare produs este numele său, o scurtă descriere, disponibilitate și preț. Furnizorul de servicii permite ca datele evidențiate să conțină informații care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot fi legate de descrierile produselor, prețurile, promoțiile, ofertele și disponibilitatea. Furnizorul de servicii își rezervă dreptul de a corecta astfel de erori, adică de a schimba sau actualiza informațiile până când comanda este anulată. Furnizorul de servicii nu garantează faptul că ecranul color al fiecărui produs de pe monitorul computerului utilizatorului corespunde realității culorii produsului respectiv.

Preturile subliniate cu produsul sunt valabile doar pentru o comanda electronica prin magazinul Web pentru toți clienții in momentul comenzii. Prețurile și disponibilitatea datelor pot fi modificate în orice moment fără notificare prealabilă și la discreția furnizorului de servicii.

Marcile produselor prezentate aici sunt doar pentru comparație. Marcile aparțin proprietarilor, nu suntem distribuitori ai mărcilor comerciale și nu le deținem. Toate aromele afișate pe pagină servesc ca inspirație și o descriere ilustrativă a produsului în sine pentru a ușura clientul, toate în conformitate cu regulile și practicile de marketing comparativ.

Cu fiecare produs, se oferă un nume, o scurtă descriere, disponibilitate și preț. Prețurile sunt exprimate în moneda locală și conțin TVA. Prețurile nu includ costurile de expediere. Dacă prețul din orice motiv este marcat incorect sau sa modificat în timpul comenzii, Furnizorul de servicii va face următoarele:
a) notifica utilizatorul cu privire la noul pret, pentru care utilizatorul are posibilitatea să-si schimbe comanda, să se retraga din total sau partial de la cumparare sau sa confirme comanda la preturi noi, toate fara costuri suplimentare sau
b) Permiteți clientului să se retragă din achiziție și, în același timp, să găsească soluția potrivită în interesul ambelor părți