Livrarea produselor

Livrarea se face cu ajutorul firmelor de curierat Fan courier, DPD, Sameday
In afara altor oferte taxa de livrare este de 28 lei/ colet -TARIF PENTRU LOCALITATILE AFLATE IN RAZA DE ACOPERIRE TANDARD A FIRMELOR DE CURIERAT. In cazul in care livrarea se face in localitati pentru care firmele de curierat percep costuri suplimentare, acestea vor fi suportate de cumparator, acesta urmand sa fie anuntat de un reprezentant al ADM PARFUM. La cumparaturi de minim 350 lei transportul este gratuit. Prin curier rapid, coletul va ajunge acasa la dumneavoastra in maxim 1-2 zile lucratoare de la validarea comenzii. Acest lucru este valabil pentru comenzile primite pana in ora 17.00.
Pentru comenzile plasate pana in ora 17:00, 95% din comenzi ajung a doua zi.

În zilele de sambata si duminica nu se fac livrari decat in cazuri exceptionale. Retineti faptul ca, în anumite situatii, mai ales în perioada sarbatorilor sau de Black Friday, timpul de livrare se poate prelungi, fapt ce poate rezulta din aglomerarea firmelor de curierat sau din alte motive independente noua. Întârzierea livrarii nu se va datora actiunilor sau inactiunilor noastre, ci unui eveniment exterior noua, situatie în care sunteti de acord sa nu solicitati atragerea, în nicio circumstanta, a raspunderii noastre.

Livrarea se face intre orele 9.00-17.00. Daca in acest interval nu sunteti acasa, va rugam sa specificati o alta adresa de contact, pentru a nu se produce intarzieri la livrare sau chiar nelivrarea produselor comandate.

In cazul in care refuzati primirea coletului, acesta se va retrimite doar daca veti suporta taxele de transport si de retur ale coletului! Daca nu se achita aceste taxe nu veti mai putea efectua o noua comanda pe site-ul nostru.

Livram exclusiv catre clienti persoane fizice, persoane juridice, PFA, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiare numai la adrese de pe teritoriul României.