Despre noi

ADM PARFUM, importator si distribuitor excluziv de parfumuri, parte a ADM SOUTH CONSULTING SRL, este acum si online prin www.magazinuldeparfumuri.ro

Echipa noastra activeaza in industria parfumurilor de mai bine de 10 ani. Am reunit persoane tinere si entuziaste pentru a va oferi servicii din cea mai inalta calitate comerciala. Suntem, poate, cel mai mare distribuitor de parfumuri la nivel judetean/national.

Am adus pentru dumneavostra produsele celei mai mari fabrici de parfumuri din Turcia – Nucos Cozmetics.

Produsele acestora sunt prezente peste tot in lume si, datorita calitatii, au un succes extraordinar.

Va prezentam, in exclusivitate, gamele Martin Lion, Nucos si Marc Burton, pe care le comercializam cu mare succes si primim zilnic feedback-ri din celel mai bune.

Nucos Cozmetics produce parfumuri de cea mai inalta calitate atat in regim private label cat si marca proprie inspirate de cele mai mari formule de parfumuri din lume, avand o calitate cel putin similara a acestora.

Chimistii si parfumierii nostrii au facut parte din echipele producatorilor celebri si i-am reunit pentru a oferii pietei produse de un detaliu impresionant, o calitate ireprosabila la un pret greu de refuzat pentru orice consumator.

Am selectionat pentru sit-ul nostru produse din categoría parfumurilor care si-au dovedit calitatea prin impactul avut in piata parfumurilor nationale si internationale.

Produse comercializate de noi detin toate acreditarile si certificarile de calitate ( ISO, GMP,CFS etc.), atestant astfel calitatea superioara

Poate un suntem cei mai mari dar facem eforturi sustinute si constante pentru a fii cei mai buni.

Oferim servicii de distributie, consultanta si ne straduim sa fim ireprosabili iar pentru asta ne aliniem constant cerintelor clientilor nostrii.

Depozitele noastre din Sirna-Prahova si Ploiesti-Prahova sunt in permanenta aprovizionate pentru a asigura  servicii cat mai bune.

Mutumim clientilor si colaboratorilor nostri care ne ajuta zilnic sa ne perfectionam in oferirea de servicii de o calitate superioara.

Asteptam constant noi colaborari atat din partea persoanelor fizice (in regim de agenti vanzari sau consumatori) cat si a persoanelor juridice pentru a se bucura si ei de succesul produselor noastre

Ne puteti contacta pe adresa de email office@magazinuldeparfumuri.ro, pagina de Facebook https://www.facebook.com/AdmParfum sau telefonic/whatsApp +40732395655